Greiti pyragėliai keptuvėje su faršu ir sūriu

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 121)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 121)
Pyragėliai su mėsa keptuvėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
500 gramų miltų
1 stiklinė kefyro
2 vienetai kiaušinių
2 šaukštai aliejaus
2 šaukšteliai cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
šiek tiek aliejaus (kepimui)
Įdarui:
300 gramų faršo
1 vienetas kiaušinių (virto)
50 gramų sūrio
šiek tiek prieskonių maltai mėsai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su kefyru, įberti druskos, cukraus, įpilti aliejaus, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir gerai išmaišyti. Minkyti, tešla neturi lipti prie rankų, jei reikia berkite truputį daugiau miltų.
2.
Įdarui faršą pagardinti prieskoniais, įtarkuoti sūrį ir kiaušinį.
3.
Nuo tešlos atgnybti gabaliuką, jį pakočioti, į vidurį dėti faršo, užlenkti ir užspausti kraštus.
4.
Kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje ant mažos ugnies.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (13)
Zilvinas
2022-02-27 00:01
Labai skanus gavosi ATSAKYTI
Viktorija
2021-10-14 13:17
nelabai kokie, nerekomduoju ATSAKYTI
Greta
2021-09-25 17:14
Labai skanūs gavosi ATSAKYTI
Lina
2020-05-07 08:06
O kefyra galima pakeisti kuom kitu? ATSAKYTI
Regina
2020-05-07 09:33
Galima su rūgpieniu, skystesniu natūraliu jogurtu, tik gali reikėti šiek tiek pakoreguoti miltų kiekį, kad tešla būtų tinkamos konsistencijos :) ATSAKYTI
Ingrida
2019-01-26 21:55
Prastas receptas, kad tešla neliptų prie rankų, teko dėti daugiau miltų, galiausiai pyragėliai gavosi kieti ir niekam tikę. Niekam nerekomenduočiau naudotis šiuo receptu. ATSAKYTI
Laimutė
2019-01-27 21:44
Labai geras ir išbandytas receptas :) Todėl pyragėliai ir buvo kieti, kad dėjote per daug miltų. Miltai, priklausomai nuo malimo, brinksta nevienodai - įbėrus nurodyti kiekį, reikia pirmiausia paminkyti, tik tuomet žiūrėti, ar reikia dar miltų, tekstūra kinta beminkant. Tešla turi nebūti labai lipni, bet išlikti minkšta ir putli. ATSAKYTI
Indre
2018-09-03 14:56
Kiek mazdaug aliejaus pilti i keptuve? Ar turi semt iki puses? Ar tik ant dugno? ATSAKYTI
Ana
2018-09-03 16:50
Aš pyliau ant dugno ir kepiau vartydama (labai skanu buvo), nes nemėgstu, kai per daug aliejaus prisigeria kepiniai, bet jeigu norite tokių labiau beliašų ar spurgų tipo, tada pilkite aliejaus daugiau, kad semtų taip iki pusės. ATSAKYTI
Taura
2018-05-04 12:31
Gavosi labai tobuli . Super :) ATSAKYTI
Lina
2017-10-10 02:37
Kiek pyragėlių išeina iš tokių proporcijų? :) ATSAKYTI
Aaa
2022-09-30 10:37
Jei dėsit per visą keptuvę, tada vienas. Kiek nori, tiek, priklauso, kokio dydžio formuosit. ATSAKYTI
Vilyte
2017-10-09 21:52
Labai labai skanu! Tik farsa as dejau pakepinta jau, tada pyragiukai isvis greita iskepe :-) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital