Greitas karamelinis "Napoleonas" iš sluoksniuotos tešlos

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Greitas karamelinis "Napoleonas" iš sluoksniuotos tešlos
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
3 lapai sluoksniuotos tešlos
400 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
250 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
1 pakelis vanilinio pudingo
šiek tiek uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Iš tešlos išpjauname apvalius lakštus ir kepame 200 C laipsnių temperatūroje, kol gražiai paruduoja.
2.
Pasiruošiame vanilinį pudingą pagal pakuotės instrukciją.
3.
Kremui grietinėlę išplakame iki standumo, į ją įdedame "Rududu" ir 250 mililitrų vanilinio pudingo. Viską gerai išmaišome.
4.
Lakštus pertepame paruoštu kremu ir rūgštesne uogiene. Laikome šaldytuve pernakt.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital