Greitas juodųjų serbentų pyragas

AUTORIUS:
Milda Skapinskė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 47)
Greitas juodųjų serbentų pyragas
Autorius apie receptą: Labai nesudėtingai pagaminamas, skanus ir vasariškas pyragas, kurį gaminau pagal Inos tinklaraštyje atrastą receptą. Labai nesudėtingai pagaminamas, skanus ir vasariškas pyragas, kurį gaminau pagal Inos tinklaraštyje atrastą receptą. Milda Skapinskė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
1.5 stiklinės miltų
1 stiklinė cukraus
5 šaukštai aliejaus
5 šaukštai pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
Viršui:
500 gramų juodųjų serbentų
1 šaukštas miltų
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki purumo. Įmaišyti aliejų, pieną, miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir išmaišyti.
2.
Tešlą supilti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ant tešlos paskirstyti nuplautus, nusausintus ir miltuose pavoliotus serbentus.
3.
Pyragą dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti 30 minučių. Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku.
4.
Pyragą atvėsinti ant grotelių ir apibarstyti cukraus pudra.
Patarimai:
Matavimui naudojau 250 ml stiklinę.
AUTORIUS: Milda Skapinskė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Diana
2018-07-09 12:01
Labai skanus! ATSAKYTI
VIRGINIJA
2017-08-03 22:45
internete radau panasu recepta rasant kad tinka su visokiom uogom kepti, kepiau su rabarbarais - neispeike :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital