Apelsininiai keksiukai

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Apelsininiai keksiukai
Autorius apie receptą: Lengvai pagaminami, skanūs, minkšti ir purūs keksiukai. Be to, dar ir sotūs, o kvapas tiesiog kviečia paragauti! Lengvai pagaminami, skanūs, minkšti ir purūs keksiukai. Be to, dar ir sotūs, o kvapas tiesiog kviečia paragauti! Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 stiklinė cukraus
300 gramų miltų
200 mililitrų aliejaus
3 vienetai kiaušinių
100 gramų grietinės
1 vienetas apelsinų
2 šaukštai acto
1 šaukštelis sodos
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Aliejų plakame su cukrumi apie 1 minutę.
2.
Sodą nugesiname actu ir pilame į aliejų, įmušame kiaušinius, dedame grietinę, nutarkuotą apelsino žievelę, druską ir pilame viso apelsino sultis. Gerai išplakame. Palaipsniui beriame miltus. Gerai išplakame. Turi gautis standžios grietinės tirštumo masė. Tešlą pilame į keksiukų formeles, palikdami po 1 cm nuo viršaus.
3.
Kepame iki 180 C laipsnių temperatūroje apie 30 minučių. Iškepus atvėsiname. SKANAUS! :)
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital