LaMaistas TV laida - "Šonkauliai!"

2021-02-21
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
LaMaistas TV laida - "Šonkauliai!"

Šio sekmadienio, vasario 21 dienos rytą TV3 eteryje laidoje “La Maistas” mūsų šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius dalinosi gardžių pietų idėjomis ir siūlė išsikepti šonkauliukus. Nesudėtinga, o taip gardu ir sotu - puikiai tiks šeimos pietums.

 

Jeigu nespėjote pasižiūrėti laidos gyvai, jos įrašą rasite žemiau. Visi laidoje gaminti receptai pasiekiami čia, o daugiau apie juos - toliau šiame straipsnyje.

 

 

Laidos šefas Vylius ruošė Iberico šonkaulius su glamūrine piure. Šiam patiekalui paruošti nereikės daug produktų, o ir ilgai virtuvėje ilgai sukiotis nereikės. Vylius šiam patiekalui pasirinko iberico kiaulieną. Ši kiauliena puikaus skonio ir išskirtinės struktūros. Šonkauliukai tiekiami su gardžia bulvių piure. Bulvių košė ruošiama be sviesto ir pieno, tačiau dedamas kiaušinio trynys, kuris suteikia košei tirštumo ir puikios tekstūros. Šonkauliukai pagardinami padažu, kurį nesudėtinga paruošti, o pagardina kiekvieną kąsnelį. Jei norisi garnyrui labai tinka tiekti marinuotus agurkus ar pomidorus.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Antrasis laidos šefas Tomas ruošė šonkauliukus su česnakiniais trupiniais ir degintais žiediniais kopūstais. Šiuos gardžius šonkauliukus Tomas ruošė naudodamas cirkuliatorių. Laidos šefas pataria mėsos patiekalus, ypač kiaulienos šonkaulius skanauti su daržovėmis. Česnakinius trupinius nesudėtinga paruošti, o tiek aromatu, tiek skoniu maloniai nustebins kiekvieną. Mėsa marinuojama labai gardžiame ir nesudėtingai paruošiamame marinate.

 

Nuotraukos Dainiaus Mackonio

 

Išskirtiniais šefų receptais ir kulinarinėmis paslaptimis mėgaukitės žiūrėdami „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9:30 val. per TV3!

Skaityti komentarus
Komentarai (1)
Bulvių fanas
2021-02-21 20:52
Rainys bulvių skutimo meistras. Apgailėtina kai ale "šefui" skuta bulves. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital