Kaip paįdominti obuolienę?

2019-09-15
Kaip paįdominti obuolienę?

Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - gaminame iš obuolių" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip paįdominti obuolienę. Vylius tam naudojo grilį, tačiau namuose tam puikiai tinka ir tiesiog orkaitė - junkite jos grilio funkciją ar tiesiog kepkite labai aukštoje temperatūroje iki obuolių odelės apskrus, o patys obuoliai suminkštės. Kepimas labai išryškina obuolių skonį ir saldumą. Toliau gaminkite kaip įprastą obuolienę (patarimų apie jos virimą rasite čia) arba iš taip apkeptų obuolių ruoškite išskirtinio skonio naminį obuolių sūrį!

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

 

 

„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3! 

Visus laidose gaminamus receptus rasite čia.

Rašyti komentarą
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Populiariausi receptai
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital