Praėjususį sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje "La Maistas - gaminame iš obuolių" mūsų šefas Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip paįdominti obuolienę. Vylius tam naudojo grilį, tačiau namuose tam puikiai tinka ir tiesiog orkaitė - junkite jos grilio funkciją ar tiesiog kepkite labai aukštoje temperatūroje iki obuolių odelės apskrus, o patys obuoliai suminkštės. Kepimas labai išryškina obuolių skonį ir saldumą. Toliau gaminkite kaip įprastą obuolienę (patarimų apie jos virimą rasite čia) arba iš taip apkeptų obuolių ruoškite išskirtinio skonio naminį obuolių sūrį!
Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:
„La Maistas“ – kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!