Žydiški mieliniai rageliai "Rugelach" su įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žydiški mieliniai rageliai "Rugelach" su įdaru
Žydiški mieliniai rageliai "Rugelach" su įdaru
Žydiški mieliniai rageliai "Rugelach" su įdaru
Žydiški mieliniai rageliai "Rugelach" su įdaru
Žydiški mieliniai rageliai "Rugelach" su įdaru
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkštutėliai ir kartu trapūs rageliai, mūsų šeimos mėgstamiausi. Labai skanūs, minkštutėliai ir kartu trapūs rageliai, mūsų šeimos mėgstamiausi. Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Tešlai:
226 gramai sviesto
240 mililitrų pieno
500 gramų miltų (apytikriai)
8 gramai sausų mielių
Įdarui:
400 gramų abrikosų džemo
100 gramų graikinių riešutų
90 gramų džiovintų spanguolių
2 šaukštai cukraus
1 šaukštelis cinamono
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Graikinius riešutus, džiovintas spanguoles, cukrų ir cinamoną suberti į elektrinį trintuvą ir sutrinti.
2.
Persijotus miltus sumaišyti su mielėmis. Į elektrinį trintuvą supilti ištirpintą sviestą, jis turi būti šiltas, bet ne karštas. Supilti šiltą pieną ir viską gerai išmaišyti.
3.
Į pieno masę po truputį suberti miltus su mielėmis ir lėtai viską išmaišyti. Užminkyti tešlą, suminkyti ją į rutulį, tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų.
4.
Padalinti tešlą į 5 gabaliukus, uždengti maistine plėvele, kad nesudžiūtų viršus.
5.
Iš kiekvieno gabaliuko iškočioti 30 centimetrų skersmens apskritimą. Ant tešlos apskritimo dėti po 3 šaukštus džemo ir tolygiai paskirstyti. Pabarstyti 1/3 puodelio riešutų mišinio.
6.
Picos pjaustytuvu arba aštriu peiliu tešlos apskritimą supjaustyti į 16 trikampių. Kiekvieną trikampį susukti, pradedant sukti nuo plačiausios trikampio dalies ir sukti link vidurio.
7.
Ragelius sudėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo formą. Leisti rageliams šiek tiek pakilti šiltoje orkaitėje, įkaitintoje ne daugiau kaip iki 35 C laipsnių, apie 30 minučių.
8.
Praėjus 30 minučių, ragelius išimti iš orkaitės. Orkaitę įkaitinti iki 175 C laipsnių ir kepti 30 minučių.
9.
Iškepusius ragelius apibarstyti cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital