Žuvis su ananasais

AUTORIUS:
Nowaco,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Žuvis su ananasais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai nowaco jūros lydekos filė gabalėlių
1 kilogramas ananasų (konservuoti)
šiek tiek svogūnų laiškų
1 vienetas paprikos (aitrioji)
1 šaukštas sviesto
1 šaukštelis cukraus
2 šaukštai romo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Žuvį pasūdykite, pabarstykite pipirais. Ananaso gabalėlius nupilkite ir susmulkinkite. Svogūnus supjaustykite 2 cm ilgio juostelėmis, laiškus - žiedeliais. Aitriąją papriką, išėmus sėklas, taip pat supjaustykite plonyčiais žiedeliais. Į romą įberkite žiupsnelį druskos ir pipirų. Keptuvėje įkaitintame svieste pakepinkite ananaso gabaliukus, sudėkite svogūnus, apibarstykite cukrumi ir dar truputį pakepinkite. Atkirpkite 50 cm kepimo rankovės. Vieną jos galą užriškite, paskleiskite ananasus, išdėliokite pusę aitriosios paprikos, žuvį, apšlakstykite romu ir užriškite. Kepimo rankovę keliose vietose pradurkite, dėkite ant šaltų grotelių ir 25 min. kepkite iki 175 ° temp įkaitintoje orkaitėje.
AUTORIUS: Nowaco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital