Žuvis drebučiuose

AUTORIUS:
Viktorija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 19)
Žuvis drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Drebučiams:
500 g žuvies (bet kokios, pagal skonį)
200 g svogūnų
150 g morkų
15 g želatinos
3 lauro lapai
5 kvapieji pipirai
5 gvazdikėliai
Druska
Papuošimui:
1 virtas kiaušinis
Žalumynai
Spanguolės
Konservuoti žirniai
Citrina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus stambiai supjaustome, o morkas - griežinėliais.
Užpilame želatiną 150 ml šalto vandens ir paliekame 1 valandai.
Žuvį supjaustome dideliais gabalais ir sudedame į puodą. Užpilame 1 litru vandens, sudedame daržoves, prieskonius ir verdame apie 1 valandą.
Puodą kuriame brinkinome želatiną, pripildome žuvies sultinio (jo lieka nuo virtos žuvies) dedame ant nedidelės kaitros ugnies. Maišome, kol ištirpsta. Po to nukeliame nuo ugnies.
Į indelius, kuriuos šaldysime žuvies drebučius, sudedame papuošimus. Tinka virti kiaušiniai, konservuoti žirneliai, spanguolės, virtos morkos, žalumynai ir pan.
Žuvį atskiriame nuo kaulo, susmulkiname ir sudedame į indelius.
Užpilame likusiu sultiniu (su tirpinta želatina).
Indelius su drebučiais laikome šaldytuve apie 3-4 valandas.
Skanaus :-)
AUTORIUS: Viktorija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital