Žuvies užkandis drebučiuose

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 34)
Žuvies užkandis drebučiuose
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
5 kiaušiniai
5 šaukštai pieno
1 šaukštas miltų
druska
pipirai
8 gabalėliai keptų marinuotų strimėlių
3 stiklinės žuvies sultinio
2,5 šaukšto želatinos
0,5 indelio konservuotų kukurūzų
1 virta morka
1 stiklinė šaldytų arba konservuotų žirnelių
svogūnų laiškai
aliejus kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
1 stiklinėje šalto žuvies sultinio išbrinkiname želatiną. Iš kiaušinių, pieno ir miltų, pabarstę druska ir pipirais, iškepame omletą. Jį atvėsiname ir supjaustome juostelėmis. Šaldytus žirnelius apverdame pasūdytame vandenyje, morką supjaustome kubeliais. Ištirpintą želatiną sumaišome su likusiu sultiniu, paskaniname keliais šaukštais marinato nuo strimėlių. Į formą įpilame dalį sultinio. Kai jis pradeda stingti, sudedame strimėlių gabaliukus, susuktus į omleto juosteles ir susmeigtus mediniais pagaliukais. Šaldome, kol drebučiai visiškai sustingsta. Ištraukiame pagaliukus. Tada nedidelėmis dalimis pilame sultinio su želatina, sudedame svogūnų laiškus, žirnelius, kukurūzus ir morkas. Supilame paskutinę sultinio dalį ir laikome šaltai, kol drebučiai sustingsta. Prie drebučių tinka įvairūs majonezo padažai.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital