Žuvies marinatas, tinkantis šaltam ir karštam rūkymui
AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
Šį receptą jau įvertinote
(BALSAVO: 12)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Autorius apie receptą:
Ypatingai nesudėtingai paruošiamas marinatas. Beje, šis marinatas puikiai tinka ne tik žuvies rūkymui, bet ir marinuoti mėsai.
Ypatingai nesudėtingai paruošiamas marinatas. Beje, šis marinatas puikiai tinka ne tik žuvies rūkymui, bet ir marinuoti mėsai.
Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 litras
vandens
100 mililitrų
vyno acto
(arba obuolių acto)
2 šaukštai
cukraus
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį supilti actą, vandenį, suberti cukrų, druską. Gerai išmaišyti, kad druska ir cukrus ištirptų.
2.
Į paruoštą marinatą dėti žuvį ir laikyti bent 12 valandų (galima net parą).
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
•
Ingredientus galima reguliuoti pagal savo skonį, bet marinatas turėtų būti saldžiarūgštis ir malonus jūsų skoniui. Papildomai galima pagardinti pipirais, cinamonu, lauro lapais, česnaku.