Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
Autorius apie receptą: Sotu, skanu ir palyginus greitai paruošiama. Dienai, kai nesinori mėsos. Sotu, skanu ir palyginus greitai paruošiama. Dienai, kai nesinori mėsos. Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
500 gramų lydekos filė (garintos arba virtos)
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
2 riekės šviesios forminės duonos
50 mililitrų vandens
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį prieskonių žuviai
150 gramų žaliųjų žirnelių (įdarui)
1 stiklinė maltų džiūvėsėlių (apvoliojimui)
0.5 stiklinės aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Lydekos filė sumalame (aš naudojau garintą, tad lengvai išsiėmė visi kauliukai) kartu su svogūnu.
2.
Duoną užpilame vandeniu ir išmirkome. Nuspaudžiame gerai ir sudedame į žuvies masę. Mušame kiaušinius, beriame prieskonius ir gerai išmaišome.
3.
Žirnelius išverdame, perliejame šaltu vandeniu ir trintuvu sutriname.
4.
Imame drėgnomis rankomis žuvies masės, suplojame delne į paplotėlį, dedame šaukštą žirnelių masės, užspaudžiame žuvies masės kraštus ir formuojame maltinukus. Apvoliojame džiuvėsėliuose.
5.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir iškepame maltinukus iš abiejų pusių. Tiekite su norimu garnyru.
Patarimai:
Jei faršas žuvies per minkštas - įberkite džiuvėsėlių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital