Žuvies krepšeliai

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 41)
Žuvies krepšeliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g žuvies filė (ešerys, menkė ir kt.)
400 g batono
200 g svogūnų
500 ml pieno
150 g fermentinio sūrio
2 šaukštų majonezo
Žalumynai (pagal skonį)
Santa Maria druska ir pipirai (pagal skonį)
Augalinis aliejus (truputį)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Smulkiai supjaustome svogūnus, žalumynus (aš turėjau krapų), o po to ir žuvies filė.
Sūrį sutarkuojame.
Žuvį sumaišome su svogūnais, prieskoniais ir žalumynais.
Batoną supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir kiekvieną iš jų pamirkome piene. Sudedame į kepimo skardą, pateptą aliejumi. Kiekvieną griežinėlio vidurį paspaudžiame ranka, kad gautųsi įdubimas ir tilptų įdaras. Pridedame žuvies, viršų aptepame majonezu, apibarstome sūriu ir kepame 40-45 minutes. Orkaitę įkaitinau iki 180 laipsnių.
AUTORIUS: Vida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital