Žuvies filė tešloje

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žuvies filė tešloje
Žuvies filė tešloje
Žuvies filė tešloje
Žuvies filė tešloje
Žuvies filė tešloje
Žuvies filė tešloje
Autorius apie receptą: Mūsų šeimoje virtuvėje žuvies patiekalai nėra dažnas svečias, tačiau stengiamės ją valgyti bent kartą į savaitę. Patiekalas nenuvylė, gavosi skanūs ir greitai Mūsų šeimoje virtuvėje žuvies patiekalai nėra dažnas svečias, tačiau stengiamės ją valgyti bent kartą į savaitę. Patiekalas nenuvylė, gavosi skanūs ir greitai paruošiami pietūs. (...daugiau) Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
300 gramų lydekos filė
2 vienetai kiaušinių baltymų (didesnių)
3 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas vandens
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žuvį supjaustyti norimo dydžio gabalėliais, pabarstyti druska, pipirais, palikti marinuotis 1 valandai.
2.
Į kitą dubenį dėti kiaušinių baltymus, berti druską, išplakti. Tuomet pilti vandenį, įberti miltus, išmaišyti.
3.
Kiekvieną žuvies gabalėlį apvolioti paruoštoje tešloje.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštus žuvies gabalėlius ir kepti iš abejų pusių kol gražiai pagels. Man kepimas užtruko apie 15 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital