Žiedinių kopūstų ir avinžirnių karis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žiedinių kopūstų ir avinžirnių karis
Žiedinių kopūstų ir avinžirnių karis
Žiedinių kopūstų ir avinžirnių karis
Žiedinių kopūstų ir avinžirnių karis
Autorius apie receptą: Švelnaus skonio, Indijos virtuve dvelkiantis veganiškas karis – puikus pasirinkimas pietums ar lengvai vakarienei. Avinžirniai šiam valgiui suteikia maistingumo, sotumo, o Švelnaus skonio, Indijos virtuve dvelkiantis veganiškas karis – puikus pasirinkimas pietums ar lengvai vakarienei. Avinžirniai šiam valgiui suteikia maistingumo, sotumo, o štai kokosų pienas ir augalinis „Naturli“ avižų gaminys – malonią kremišką tekstūrą. Patiekti karį galite ne tik su ryžiais, bet ir su bolivinės balandos ar bulguro kruopomis. Naudojant šiuos produktų kiekius, karį išvirsite pakankamai skystą (tasai skystis nuostabiai gardžiai susigeria į kruopas, su kuriomis patiekiate!), bet jei labiau mėgstate tirštesnį karį – naudokite pusę pakuotės (250 ml) kreminio avižų gaminio. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų avižų kremas (naudojome „Naturli“ ekologišką avižų kreminį gaminį)
400 mililitrų kokosų pieno
400 gramų avinžirnių (virtų)
1 vienetas svogūnų (didelio)
5 centimetrai imbiero
0.5 vieneto žiedinių kopūstų (didelio)
2 šaukštai pomidorų pastos
2 šaukštai kokosų aliejaus
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis kario prieskonių (naudojome geltonąjį)
1 šaukštelis druskos
0.5 šaukštelio ciberžolės
Patiekiant:
pagal skonį ryžių (virtų)
pagal skonį avokadų
pagal skonį žaliųjų citrinų
pagal skonį rausvųjų svogūnų
pagal skonį kalendros (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Gilesnę keptuvę ar storadugnį puodą įkaitinkite virš vidutinės kaitros. Įdėkite du šaukštus kokosų aliejaus ir leiskite ištirpti, įkaisti.
2.
Suberkite smulkiais kubeliais supjaustytus svogūnus ir maišydami pakepinkite, kol suminkštės. Suberkite tarkuotas česnako skilteles ir tarkuotą imbiero šaknį. Maišydami pakepinkite dar minutę. Įmaišykite pomidorų pastą ir dar trumpai pakaitinkite.
3.
Supilkite kokosų pieną, kreminį avižų gaminį, suberkite prieskonius. Kaitinkite virš vidutinio dydžio kaitros, kol užvirs.
4.
Suberkite avinžirnius, stambokais gabalėliais supjaustytą žiedinį kopūstą. Sumažinkite ugnį ir virkite apie 15-20 minučių, kol kopūstas suminkštės. Paragaukite, jei norisi – įberkite papildomą žiupsnį prieskonių.
5.
Patiekite su virtais ryžiais, avokado griežinėliais, plonai pjaustytais raudonojo svogūno pusžiedžiais, žaliosios citrinos skiltelėmis ir šviežių kalendrų lapeliais.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital