Žemaičių blynai su grybais

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Žemaičių blynai su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
3 saujos voveraičių
1 kilogramas bulvių
1 vienetas kiaušinių
3 saujelės miltų
4 vienetai morkų
2 vienetai svogūnų
3 šaukštai grietinės
1 pundelis krapų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Grybus išvirkite ir permalkite su virtomis morkomis, pagardinkite prieskoniais.
2.
Virtas bulves permalkite, įmuškite kiaušinį, įberkite miltus, druskos.
3.
Formuokite kotletukus, į vidų įdėjus po šaukštą grybų ir morkų masės.
4.
Apkepinkite iš abiejų pusių aliejuję.
5.
Paruoškite padažą: apkepinkite svogūnus su šiek tiek nemaltų voveraičių, pagardinkite prieskoniais.
Grietinę sumaišykite su vandeniu, kad būtų pakankamai skysta masė ir pilkite ant grybų.
Dar šiek tiek pakaitinkite, kol nepradės virti.
Patiekalą pabarstykite šviežiais krapais.
AUTORIUS: Gražina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital