Ypatingas karkos slėgtainis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ypatingas karkos slėgtainis
Ypatingas karkos slėgtainis
Ypatingas karkos slėgtainis
Ypatingas karkos slėgtainis
Autorius apie receptą: Ką begamintume iš karkos, viskas gardu. O šiandien dalinuosi su jumis karkos slėgtainio receptu, kurį pagaminti labai labai lengva (beje, kas mane seka, žino, kad visi mano receptai Ką begamintume iš karkos, viskas gardu. O šiandien dalinuosi su jumis karkos slėgtainio receptu, kurį pagaminti labai labai lengva (beje, kas mane seka, žino, kad visi mano receptai yra paprasti, lengvi ir visiems prienami). Karką galite virti puode, bet aš verdu greitpuodyje, kurio dėka virimo laikas perpus sutrumpėja. O dabar trumpai surašysiu karkos slėgtainio gaminimo eigą. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 kilogramas kiaulienos karkos (apytikriai)
2 vienetai svogūnų
4 skiltelės česnako (didesnių arba 5 mažesnių)
1 šaukštelis želatinos
pagal poreikį prieskoniai kiaulienai (naudojau Rokiškio mėsinės "Šefo")
pagal poreikį česnakiniai pipirai (naudojau Rokiškio mėsinės)
pagal poreikį lauro lapų
pagal poreikį juodųjų pipirų (žirneliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Karką nuplauti, nusausinti ir pagardinti prieskoniais kiaulienai, česnakiniais pipirais.
2.
Į greitpuodį dėti karką, svogūnus, lauro lapelius, pipirus ir įberti druskos. Virti greitpuodyje apie valandą laiko (skysčio, kuriame virė karka neišpilkite).
3.
Karkos mėsą, odą suplėšyti arba supjaustyti nedideliais gabaliukais. Česnaką sutarkuoti burokine tarka.
4.
Formelę ištiesti maistine plėvele, sudėti mėsos gabaliukus ir česnaką.
5.
Į dubenį pilti 1 samtį skysčio, kuriame virė karka ir įberti želatinos, gerai išmaišyti ir supilti į formelę ant mėsos.
6.
Paruoštą slėgtainį uždengti maistine plėvele, paslėgti sunkesniu daiktu ir palikti stingti šaldytuve visai nakčiai.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital