Ypatingai kvapnios dešrelės ant grilio

AUTORIUS:
Lina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Ypatingai kvapnios dešrelės ant grilio
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Būdas labai paprastas, patiekalas visai neįmantrus, bet iškepa super kvapnus ir tikrai neįprastas! Taip kepti tinka tiek keptuvėje, tiek orkaitėje, o skaniausia - ant grilio! Būdas labai paprastas, patiekalas visai neįmantrus, bet iškepa super kvapnus ir tikrai neįprastas! Taip kepti tinka tiek keptuvėje, tiek orkaitėje, o skaniausia - ant grilio! Suaugusiems taip kepame švžeias maltos mėsos dešreles, o vaikams - kokybiškas pieniškas, taip iškeptos dešrelės dar ir labai dailiai atrodo patiekiant! (...daugiau) Lina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai šviežios dešrelės
6 vienetai rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Medinius iešmelius (tiek, kiek kepsite dešrelių) apie valandą pamirkyti vandenyje, kad kepant nesviltų. Galima kepti ir ant metalinių iešmų, bet jie paprastai būna per stori dešrelėms.
2.
Į kiekvieną dešrelę atsargiai verti iešmelį. Nuo apatinio rozmarino šakelių galo nuskabyti lapelius ir kišti į skylutę prie iešmelio, kiek lenda.
3.
Kepti ant grotelių, ant grilio, vis pavartant, rozmariną vis apšlakstant vandeniu. Labai kvapnu!
AUTORIUS: Lina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital