Autorius apie receptą:
Būdas labai paprastas, patiekalas visai neįmantrus, bet iškepa super kvapnus ir tikrai neįprastas! Taip kepti tinka tiek keptuvėje, tiek orkaitėje, o skaniausia - ant grilio!
Būdas labai paprastas, patiekalas visai neįmantrus, bet iškepa super kvapnus ir tikrai neįprastas! Taip kepti tinka tiek keptuvėje, tiek orkaitėje, o skaniausia - ant grilio! Suaugusiems taip kepame švžeias maltos mėsos dešreles, o vaikams - kokybiškas pieniškas, taip iškeptos dešrelės dar ir labai dailiai atrodo patiekiant!
(...daugiau)(...mažiau)
Lina
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
6 vienetai
šviežios dešrelės
6 vienetai
rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Medinius iešmelius (tiek, kiek kepsite dešrelių) apie valandą pamirkyti vandenyje, kad kepant nesviltų. Galima kepti ir ant metalinių iešmų, bet jie paprastai būna per stori dešrelėms.
2.
Į kiekvieną dešrelę atsargiai verti iešmelį. Nuo apatinio rozmarino šakelių galo nuskabyti lapelius ir kišti į skylutę prie iešmelio, kiek lenda.
3.
Kepti ant grotelių, ant grilio, vis pavartant, rozmariną vis apšlakstant vandeniu. Labai kvapnu!