Vynuogių pyragas su riešutais

AUTORIUS:
Adelė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Vynuogių pyragas su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
~400 g vynuogių
200 g margarino VILNIAUS kepiniams
200 g cukraus
6 kiaušiniai
1 citrinos žievelės
Žiupsnelis druskos
0,5 šaukštelio cinamono
100 g smulkintų riešutų
100 g migdolų
150 g miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
200 g pieniško šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vynuoges gerai nuplauname ir nusausiname, perpjauname pusiau ir pašaliname sėklas. Margariną ištriname su cukrumi iki purios masės. Palaipsniui supilame išsuktus kiaušinių trynius. Sumaišome smulkintus riešutus, citrinos žievelę. Šį mišinį sumaišome su miltų ir kepimo miltelių mišiniu. Dedama po vieną šaukštą margarino ir trynių masės. Visą masę nuolat maišant į vieną pusę. Taip maišyti, kol bus sudėta visa trynių masė. Išplakami baltymai iki putų ir atsargiai įmaišomi į tešlą, taip pat įmaišomas iš tarkuotas pieniškas šokoladas. Kepimo formą ištepame margarinu ir apibarstome džiūvėsiais. Į ją supilame paruoštą tešlą. Paviršių gražiai išlyginame ir sudedame vieną šalia kitos vynuogių puseles. Kepame 75 minutes įkaitintoje orkaitėje iki 200 C temperatūros. Iškepūsį pyragą apibarstyti cukraus pudra.
AUTORIUS: Adelė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital