Vynuogių lapų „balandėliai“

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Vynuogių lapų „balandėliai“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g kiaulienos faršo
100 g ryžių
150 g vynuogių lapų
vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apvirtus ryžius ir kiaulienos faršą sumaišome. Vynuogių lapus užpilame verdančiu vandeniu ir palaikome 1-2 min. Tuomet ant kiekvieno lapo dedame 1 arba 2 šaukštelius įdaro (priklausomai nuo lapo dydžio) ir suvyniojame. Likusiais lapais išklojame keptuvės dugną, sudedame „balandėlius“ ir užpilame vandens, kad viską apsemptų. Uždengiame dangčiu ir verdame virš silpnos ugnies, apie valandą. Patiekiame su grietine. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital