Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Vištienos sparnelių viduriniosios dalies šašlykas
Autorius apie receptą: Įsivaizduokite šiltą vasaros vakarą, kai dangus pasidengia gražiausiomis spalvomis, viskas aplinkui nurimsta, esate su artimiausiais žmonėmis, o ant stalo garuoja Įsivaizduokite šiltą vasaros vakarą, kai dangus pasidengia gražiausiomis spalvomis, viskas aplinkui nurimsta, esate su artimiausiais žmonėmis, o ant stalo garuoja gardžiausias maistas ir šie sultingi šašlykai! Šis puikus patiekalas ne tik nustebins savo estetine išvaizda, bet savo skoniu sužavės kiekvieną. (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
2 kilogramai vištienos sparnelių (viduriniųjų dalių)
6 skiltelės česnako
0.5 vieneto citrinų
2 šaukštai balzaminio acto
1 vienetas rozmarinų šakelių
pagal skonį kajeno pipiro
pagal skonį kmynų
pagal skonį pipirų (kvapniųjų)
1 šaukštas garstyčių
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
Papuošimui:
1 vienetas apelsinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Marinuojame mėsą – į dubenį sudedame nuplautas sparnelių viduriniasias dalis.
2.
Į dubenį su vištiena pilame balzamiko actą, druską, pipirus. Išspaudžiame česnaką, sudedame garstyčias, keletą žiupsnių kmynų. Viską gerai išmaišome ir įmasažuojame.
3.
Marinuoti bent 30 min. iki kepimo.
4.
Padažui inde sumaišyti soją, medų, aliejų, įspausti česnaką ir gerai išmaišyti.
5.
Iškepusį šašlyką apšlakstyti pusės apelsino sultimis.
6.
Kitą pusę apelsino supjaustyti ir dekoruoti.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital