Vištiena kokosiniame kario padaže

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Vištiena kokosiniame kario padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė
1 pakelis kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
150 mililitrų graikiško jogurto
2 vienetai pomidorų
0.5 vieneto aitriosios paprikos
1 vienetas svogūnų
1 pundelis kalendros (šviežių)
2 skiltelės česnako
2 šaukštai imbiero (šviežio, tarkuoto)
1 šaukštas prieskonių vištienai (naudojome "Santa Maria" su geltonuoju kariu)
2 šaukšteliai anakardžių riešutų
2 šaukšteliai sviesto
Garnyrui:
150 gramų basmati ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Supjaustykite vištieną. Įberkite vištienos prieskonių ir užpilkite graikišką jogurtą. Sumaišykite.
2.
Įkaitinkite orkaitę iki 185 ° C. Vištieną, su visu marinatu, supilkite į karščiui atsparų indą ir kepkite 35 minutes.
3.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kepkite smulkiai supjaustytą svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir tarkuotą imbierą. Suberkite likusius vištienos prieskonius ir kepkite, kol atsiskleis skoniai. Pridėkite smulkiai pjaustytų pomidorų.
4.
Pakeptus prieskonius užpilkite kokoso pienu ir pašildykite. Sudėkite iškeptą, juostelėmis pjaustytą, vištieną ir anakardžių riešutus.
5.
Išvirkite ryžius pagal ant pakuotės esančią instrukciją ir patiekite su vištienos kariu. Jei pageidaujate, apibarstykite susmulkintomis kalendromis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital