Vištiena kokosiniame kario padaže

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Vištiena kokosiniame kario padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištienos filė (tinika tiek krūtinėlė, tiek šlaunelių mėsa)
250 mililitrų kokosų pieno (naudojome "Santa Maria")
150 gramų graikiško jogurto
2 vienetai pomidorų (vidutinio dydžio)
0.5 vieneto aitriosios paprikos
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
2 šaukštai imbiero (šviežio, tarkuoto)
1 šaukštas prieskonių vištienai (naudojome "Santa Maria" su geltonuoju kariu)
2 šaukšteliai ghee sviesto (arba paprastas sviestao ar kokosų aliejaus)
Patiekiant:
1 sauja anakardžių riešutų
1 sauja kalendros (šviežių, nebūtina)
Garnyrui:
150 gramų basmati ryžių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įjunkite orkaitę kaisti iki 185 ° C.
2.
Supjaustykite vištieną vidutinio dydžio gabalėliais. Įberkite pusę vištienos prieskonių, užpilkite graikišką jogurtą, išmaišykite.
3.
Vištieną, su visu marinatu, supilkite į karščiui atsparų indą ir kepkite 25-30 minučių (iki vištiena bus iškepusi).
4.
Kol kepa vištiena, uždėkite virti ryžius (pagal instrukciją ant pakelio) ir pasiruoškite kitus ingredientus - svogūną, česnaką ir aitriąją papriką (prieš tai išimkite sėklytes) smulkiai sukapokite. Galite tą daryti peiliu arba elektriniu smulkintuvu. Imbierą smulkiai sutarkuokite. Pomidorus supjaustykite nedideliais gabalėliais.
5.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Suberkite svogūną, česnaką, aitriąją papriką ir tarkuotą imbierą. Maišydami pakepinkite 1-2 min. Suberkite likusius vištienos prieskonius ir maišydami pakepinkite 30s. Sudėkite pomidorus ir pakepinkite 1-2 min.
6.
Supilkite kokoso pieną, iškeptą vištieną ir pakaitinkite iki sušils.
7.
Vištienos karį patiekite su ryžiais. Tiekdami pabarstykite ankardžių riešutais ir, jei mėgstate, šviežiomis kalendromis.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital