Vištiena baltame padaže

AUTORIUS:
Nadia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 48)
Vištiena baltame padaže
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g virtos arba keptos vištos
150 g svogūnų laiškų
200 g grietinės
50 g krapų
Juodieji pipirai
Druska
2 šaukštai sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kruopščiai išpjaustome vištos mėsą ir susmulkiname nedideliais gabalėliais. Nesmulkiai supjaustome svogūnų laiškus ir krapus.
Į įkaitintą keptuvę įdedame sviesto, ištirpiname ir suberiame vištieną. Maišydami kepame vištieną, kol ji apskrus. Tada suberiame svogūnų laiškus, krapus ir prieskonius. Svogūnų laiškams šiek tiek apkepus, supilame grietinę, viską gerai išmaišome. Dar kelias minutes patroškiname.
Valgome su virtomis bulvėmis arba ryžiais.
AUTORIUS: Nadia
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Sidute
2010-08-30 14:06
atrodo skaniai! ATSAKYTI
Sima
2010-08-27 14:42
megstu vistiena :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital