Virtų bulvių plokštainis su įdaru

AUTORIUS:
Valdonė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 44)
Virtų bulvių plokštainis su įdaru
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10 virtų bulvių
0,5 stiklinės pieno
1 šaukštas sviesto
1 kiaušinis
7 šaukštai miltų
druska
aliejus

Įdarui:
400 g pievagrybių
1 svogūnas
2 stiklinės grikių kruopų
druska
malti pipirai
aliejus kepti
 
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui biriai išvirkite grikius. Kol verda grikiai, pakepkite smulkintą svogūną ir pievagrybius. Išvirusius grikius suberkite į kepinį ir dar kelias minutes pakepkite. Gardinkite pipirais, druska ir palikite truputį atvėsti. Iš virtų bulvių ir pieno sutrinkite košę, įmuškite kiaušinį, berkite miltus, druskos ir maišykite. Į aliejumi pateptą kepimo formą krėskite tris penktadalius bulvių masės. Šonuose suformuokite aukštesnius kraštus. Ant viršaus paskirstykite įdarą, uždenkite likusia koše. Plokštainį kepkite 200 laipsnių C temperatūros orkaitėje apie 15-20 minučių. Baigę kepinio viršų patepkite sviestu. Tiekite su grietine.
AUTORIUS: Valdonė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (4)
as
2022-08-26 13:45
Kur grikiai ATSAKYTI
Aušra
2022-08-26 14:53
Įdare - įdarui biriai išvirkite grikius. Kol verda grikiai, pakepkite smulkintą svogūną ir pievagrybius. Išvirusius grikius suberkite į kepinį ir dar kelias minutes pakepkite. Tuomet sudedama ant bulvių. ATSAKYTI
Niekas
2011-04-01 15:41
labai skanu bandyti tikrai verta :-))) ATSAKYTI
Fanta
2011-02-24 13:13
net apetitas pakilo :D :P ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital