Virtų bulvių kepsneliai su sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Virtų bulvių kepsneliai su sūriu
Virtų bulvių kepsneliai su sūriu
Virtų bulvių kepsneliai su sūriu
Autorius apie receptą: Labai skanūs maltinukai, kurie puikiai tiks, kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo arba tiesiog galite užkandžiauti su mėgstamu padažu. Labai skanūs maltinukai, kurie puikiai tiks, kaip garnyras prie pagrindinio patiekalo arba tiesiog galite užkandžiauti su mėgstamu padažu. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų bulvių (krakmolingų, virtų)
3 vienetai kiaušinių
150 gramų džiūvėsėlių
60 gramų kvietinių miltų
60 gramų fermentinio sūrio (arba parmezano, tarkuotos)
1 vienetas poro (baltos dalies)
1 skiltelė česnako
2 šaukštai petražolių (smulkintų)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
pagal skonį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves sugrūsti. Porą supjaustyti griežinėliais, česnaką susmulkinti.
2.
Į keptuvę supilti aliejų, įkaitinti, suberti porą ir kepti apie 5 min., kol suminkštės. Tuomet sudėti smulkintą česnaką, kepti 30 s., kad nepakeistų spalvos, o tik paskleistų aromatą. Palikti atvėsti.
3.
Į sutrintas bulves sudėti poro ir česnako masę, įmušti 1 kiaušinį, suberti sūrį, petražoles, druską, pipirus, išmaišyti, dėti į šaldytuvą bent 1 val., kad masė sutvirtėtų.
4.
Į vieną lėkštę suberti miltus, o į kitą įmušti likusius kiaušinius, išplakti, dar į į kitą lėkštę suberti džiūvėsėlius.
5.
Drėgnomis rankomis formuoti pailgos formos kepsnelius. Apvolioti miltuose, tuomet kiaušinių plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
6.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti ir kepti apie 10 - 15 min., kol gražiai apskrus iš visų pusių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital