Autorius apie receptą:
Puiki idėja pietums ar sočiai vakarienei! Labai skanus ir greitas pasirinkimas, kuris mano virtuvėj jau tapo dažnu svečiu.
Puiki idėja pietums ar sočiai vakarienei! Labai skanus ir greitas pasirinkimas, kuris mano virtuvėj jau tapo dažnu svečiu.
Ką šiandien valgom?
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
7 vienetai
bulvių
(nuluptų, virtų, didesnių)
500 gramų
varškės 9%
2 vienetai
kiaušinių
2 šaukštai
krakmolo
1 žiupsnelis
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Virtas bulves sudėti į dubenį ir sutrinti. Dėti varškę ir viską kartu sumaišyti iki vientisos masės.
2.
Į dubenį su paruošta mase įmušti kiaušinius, berti krakmolą, druską ir gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Tuomet rankomis formuoti blynelius, dėti į keptuvę ir kepti, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
4.
Patiekti labai skanu su grietinės ir sviesto padažu, gardintu krapais bei druska.