Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
12 vienetų | bulvių (virtų, vidutinio dydžio) | |
1.5 stiklinės | kvietinių miltų | |
200 gramų | čederio sūrio (arba kito mėgstamo) | |
1 vienetas | kiaušinių | |
1 vienetas | kukurūzų burbuolių (virtos arba nedidelio indelio konservuotų kukurūzų) | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
pagal poreikį | aliejaus | |
Padažui: | ||
1 pundelis | svogūnų laiškų | |
150 gramų | varškės | |
100 gramų | graikiško jogurto | |
1 pundelis | krapų | |
pagal skonį | druskos | |
pagal skonį | maltų juodųjų pipirų | |
Patiekiant: | ||
100 gramų | rūkytos šoninės (nebūtina) |