Veršienos troškinys kitaip

AUTORIUS:
Aurelija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Veršienos troškinys kitaip
Veršienos troškinys kitaip
Veršienos troškinys kitaip
Autorius apie receptą: Kai norisi į racioną įtraukti įvairesniu daržovių, o paprasti troškiniai pabodę - rekomenduoju šį receptą. Kai norisi į racioną įtraukti įvairesniu daržovių, o paprasti troškiniai pabodę - rekomenduoju šį receptą. Aurelija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
20 vienetų bulvių (šviežių)
500 gramų veršienos (kumpio)
2 vienetai morkų
200 gramų konservuotų paprikų (keptų)
200 gramų vyšninių pomidorų
1/5 galvos salierų šaknų
1 vienetas pankolio gumbų
1 vienetas svogūnų
1.5 stiklinės vandens
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek kvapiųjų pipirų
šiek tiek lauro lapų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek prieskoninių žolelių
šiek tiek grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Mažus pomidoriukus dedame į skardą, pašlakstom alyvuogių aliejumi,paskaninam druska, maltais pipirais bei aromatinėmis džiovintomis žolelėmis ir šauname į orkaitę įkaitintą iki 110 C laipsnių. Jie ten keps, kol gaminsite patiekalą.
2.
Saliero šaknį, pankolio gumbą ir svogūną supjaustome kubeliais.
3.
Puode nesvylančia danga su pora šaukštų aliejaus kepiname daržoves, kol suminkštės ir sudedame konservuotas keptas paprikas, dar pusę minutės pakepiname. Pilam pusę stiklinės vandens ir dar minutę patroškiname. Beriame druskos, maltų juodųjų pipirų pagal skonį.
4.
Perdedame patroškintas daržoves į smulkintuvą ir sutriname iki vientisos masės.
5.
Morkas supjaustome griežinėliais. Bulves gerai nuplauname arba nuskutame.
6.
Veršienos kumpį padaliname į vienodo dydžio maždaug 5 cm gabalus ir dedame juos į tą patį puodą, apkepame iš abiejų pusių, kol gražiai paskrunda. Paskrudus mėsai sudedam supjaustytas morkas, lauro lapelį ,bei žirniukus kvapniųjų pipirų ir užpilame stiklinę verdančio vandens. Uždengus puodą, verdame mėsą 15-20 min šiek tiek didesnėje kaitroje nei vidutinė. Po 15-20 min, kai mėsa nebėra tokia kieta, supilame daržovių tyrę ir sudedame šviežias bulves. Mažiname kaitrą ir troškiname, kol mėsa pasidarys minkšta, apie 30-40 min.
7.
Patiekiame lėkštėje su atskirai iškeptais orkaitėje pomidoriukais, šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis pagal skonį ir grietine. Labai skanu nuo pankolio gumbo žaliosios dalies nuskabyti lapelius ir jais pabarstyti troškinį.
AUTORIUS: Aurelija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital