Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 stiklinė | raudonųjų lęšių | |
2 stiklinės | daržovių sultinio | |
400 gramų | konservuotų pomidorų (1 skardinės, smulkintų) | |
1 stiklinė | kokosų pieno (18-24% riebumo) | |
50 gramų | špinatų (nebūtina) | |
2 šaukštai | žemės riešutų sviesto (nadojome “Gėrybių rago” kreminį sviestą “Nutis”) | |
1 šaukštas | kokosų aliejaus | |
4 centimetrai | imbiero | |
2 skiltelės | česnako (arba šaukštelio česnako miltelių) | |
1.5 šaukštelio | garam masala prieskonių (arba šaukštelio kario prieskonių) | |
1 šaukštelis | maltos ciberžolės | |
1 šaukštelis | malto kumino | |
1 šaukštelis | saldžiosios paprikos miltelių | |
0.5 šaukštelio | aitriosios paprikos miltelių (ar pagal skonį) | |
0.5 šaukštelio | maltos kalendros | |
pagal skonį | druskos | |
Patiekiant: | ||
šiek tiek | anakardžių riešutų (skrudintų, naudojome “Gėrybių rago” su rūkyta paprika ir česnaku) | |
1 saujelė | kalendros (ar mėtų, petražolių) |