Vieno puodo kiaulienos troškinys su bulvėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Vieno puodo kiaulienos troškinys su bulvėmis
Vieno puodo kiaulienos troškinys su bulvėmis
Vieno puodo kiaulienos troškinys su bulvėmis
Vieno puodo kiaulienos troškinys su bulvėmis
Vieno puodo kiaulienos troškinys su bulvėmis
Autorius apie receptą: Troškinys, lyg ir vaikystės, - šildantis ir sotus, su iki minkštumo ištroškinta kiauliena ir burnoje sutirpstančiais virtų bulvių gabalėliais. Papildomai troškinį galite Troškinys, lyg ir vaikystės, - šildantis ir sotus, su iki minkštumo ištroškinta kiauliena ir burnoje sutirpstančiais virtų bulvių gabalėliais. Papildomai troškinį galite pagardinti pievagrybiais, moliūgų ar cukinijų kubeliais, konservuotomis pupelėmis. Troškinys labai gardus ir vienas, bet jei norite patiekalui suteikti šiek tiek gaivumo, patiekite su dosniu šaukštu grietinės ar graikiško jogurto. (...daugiau) Asta, Saulėta virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 mililitrų kiaulienos sultinio (naudojome 1 „Gallina Blanca“ sultinio kubelį)
500 gramų kiaulienos kumpio
500 gramų bulvių
400 gramų šaldytų žirnelių
400 gramų konservuotų pomidorų (smulkintų)
3 vienetai morkų (vidutinio dydžio)
3 vienetai salierų stiebų
3 vienetai svogūnų (didelių)
3 skiltelės česnako
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai pomidorų pastos
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis prieskoninių žolelių (džiovintų, pvz. čiobrelių, rozmarinų)
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
0.5 šaukštelio grūstų juodųjų pipirų
3 vienetai lauro lapų
1 pundelis petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Dideliame puode virš vidutinio dydžio ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų.
2.
Kiaulienos kumpį supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais. Pagardinkite druska ir pipirais. Suberkite į puodą ir pakepinkite, virs apversdami gabalėlius, kol gražiai apkeps iš visų pusių. Apkepusius išimkite į lėkštę ir atidėkite į šalį.
3.
Į tą patį puodą suberkite maždaug vienodo dydžio gabalėliais supjaustytus svogūnus, morkas ir saliero stiebus. Kepinkite, vis pamaišydami, apie 7-8 minutes, kol daržovės suminkštės. Suberkite smulkiai kapotą česnaką ir pakepinkite dar minutę, kol paskleis malonų aromatą.
4.
Sudėkite pomidorų pastą, supilkite konservuotus pomidorus, sultinį, sudėkite lauro lapelius, suberkite prieskonius. Pakaitinkite, kol užvirs, tuomet ugnį sumažinkite, kad lėtai virsnotų.
5.
Grąžinkite į puodą apkeptus kiaulienos gabalėlius, išmaišykite. Uždenkite puodą dangčiu ir leiskite virti, kartais pamaišydami, apie 30 minučių.
6.
Suberkite kubeliais supjaustytas bulves ir, uždengę dangtį, lėtai virkite dar apie 30-40 minučių, kol bulvės bus minkštos.
7.
Galiausiai į troškinį įmaišykite šaldytus žirnelius ir palikite virti dar 10 minučių.
8.
Patiekite, apibarstę šviežiomis petražolėmis.
Daugiau saldžių ir žavingų Astos receptų galite rasti šioje Saulėtos virtuvės saldumynų knygoje
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Milda B
2022-11-02 18:12
Mano vyrui nelabai patiko ATSAKYTI
Di
2022-03-26 20:23
Labai skanu ir paprasta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital