Vegetariškas grybų befstrogenas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Grybų befstrogenas
Grybų befstrogenas
Grybų befstrogenas
Autorius apie receptą: Mūsų savaitė be mėsos sėkmingai tęsiasi, tad šį kartą dalinuosi grybų stroganovu. Jis veganiškas, bet aš vietoj augalinio pieno naudojau paprastą, nes per skubėjimą Mūsų savaitė be mėsos sėkmingai tęsiasi, tad šį kartą dalinuosi grybų stroganovu. Jis veganiškas, bet aš vietoj augalinio pieno naudojau paprastą, nes per skubėjimą pamiršau nusipirkti augalinio pieno. Žodžiu, jeigu pakeisite pieną augaliniu, turėsite puikų veganišką patiekalą. Patiekalas pavyko kreminės konsistencijos, be gliuteino, greitai paruošiama. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 gramų pievagrybių (arba apvirtų miško grybų)
150 mililitrų daržovių sultinio
150 mililitrų pieno (galima keisti augaliniu)
1 vienetas svogūnų (smulkinto)
4 šaukštai balto vyno (galima keisti sultiniu)
2 šaukštai bulvių krakmolo
3 skiltelės česnako (smulkintų)
1 pundelis žalumynų
1 šaukštas augalinio aliejaus
1 šaukštas sojos padažo
0.5 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
0.5 šaukštelio česnakinės druskos
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti svogūną, kol suminkštės. Suberti smulkintus česnakus ir kepinti, kol jie paskleis malonų aromatą. Sudėti pjaustytus pievagrybius ir pakepinti apie 5 minutes.
2.
Sumaišyti baltą vyną, sojų padažą ir daržovių sultinį. Supilti į keptuvę su grybais ir kaitinti, kol užvirs ir dalis vandens nugaruos.
3.
Pieną sumaišyti su bulvių krakmolu ir supilti į keptuvę. Sumažinti ugnį ir maišant pavirti, kol padažas pradės tirštėti.
4.
Pagardinti prieskoniais, suberti smulkintus žalumynus ir išmaišius išjungti viryklę. Patiekti su norimu garnyru.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital