Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
250 gramų | džiovintų žirnių | |
1 vienetas | svogūnų (vidutinio dydžio) | |
1 sauja | kalendros (smulkintos, šviežios) | |
1 vienetas | aitriųjų pipirų (arba serano, mažo) | |
1 šaukštelis | druskos | |
1/4 šaukštelio | maltos ciberžolės | |
1/4 šaukštelio | maltos raudonosios paprikos | |
pagal poreikį | saulėgrąžų aliejaus (kepimui) | |
Padažui: | ||
1 vienetas | pomidorų (vidutinio dydžio) | |
1 vienetas | svogūnų (mažo) | |
110 mililitrų | vandens | |
2 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | kvietinių miltų | |
1 šaukštas | saulėgrąžų aliejaus | |
1 šaukštelis | imbiero (tarkuoto, šviežio) | |
0.5 šaukštelio | maltos ciberžolės | |
0.5 šaukštelio | malto kumino | |
0.5 šaukštelio | maltos raudonosios paprikos | |
0.5 šaukštelio | maltos kalendros | |
1/4 šaukštelio | druskos |