Varškinis tinginys su uogomis arba vaisiais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Varškinis tinginys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
400 gramų varškės
400 gramų uogų (arba konservuotų ar šviežių vaisių)
360 gramų sausainių
200 gramų sviesto (minkšto)
200 gramų kondensuoto pieno, saldinto
3 šaukštai cukraus pudros
2 šaukštai aguonų
1 šaukštas vanilinio cukraus
šiek tiek citrinos žievelės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Minkštą sviestą išsukti su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi, suberti trintą varškę ir gerai išsukti, kad susidarytų vientisa masė.
2.
Į paruoštą sviesto ir varškės mišinį suberti sutrupintus sausainius, įpilti kondensuotą pieną, įberti aguonų ir šviežių uogų, įtarkuoti citrinos žievelę ir maišyti, kol vienodai pasiskirsto.
3.
Į formą (naudojau silikoninę) suversti pagamintą masę, vienodai paskirstyti ir išlyginti paviršių. Statyti stingti ir brinkti į šaldytuvą nors 4 valandoms, o geriausiai palikti per naktį. Sustingusį „Tinginį“ išimti iš formos ir papuošti uogomis. Skanaus!
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital