Varškės užtepėlė su grybais

AUTORIUS:
Loreta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškės užtepėlė su grybais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesunkiai paruošiama, labai skani ir aromatinga užtepėlė. Gardu tiekti su kepta uona, krekeriais, įdaryti blynus ar tiekti šalia jų. Jei norisi, papildomai galima berti rūkytis Nesunkiai paruošiama, labai skani ir aromatinga užtepėlė. Gardu tiekti su kepta uona, krekeriais, įdaryti blynus ar tiekti šalia jų. Jei norisi, papildomai galima berti rūkytis paprikos miltelius. (...daugiau) Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų pievagrybių
100 gramų varškės
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako (arba pagal skonį)
1 žiupsnelis džiovinto raudonėlio
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir pievagrybius smulkiai supjaustyti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, berti svogūnus, pakepti ant stiprios kaitros 3 minutes, tuomet sumažinti kaitrą, suberti pievagrybius, berti druską, išmaišyti ir kepti apie 5 minutes iki kol pievagrybiai iškeps.
3.
Į keptuvę su pievagrybiais berti pipirus, raudonėlį, įspausti česnaką, išmaišyti, kepti dar 1 minutę.
4.
Į dubenį dėti varškę, paruoštą pievagrybių masę ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės.
Patarimai:
Jei norisi pikantiškiau papildomai galima įdėti šaukštą majonezo.
AUTORIUS: Loreta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital