Varškės tinginys su riešutais ir džiovintomis uogomis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Varškės tinginys su riešutais ir džiovintomis uogomis
Varškės tinginys su riešutais ir džiovintomis uogomis
Varškės tinginys su riešutais ir džiovintomis uogomis
Varškės tinginys su riešutais ir džiovintomis uogomis
Varškės tinginys su riešutais ir džiovintomis uogomis
Autorius apie receptą: Gardus, lengvai ir greitai pagaminamas desertas - varškės tinginys. Asmeniškai man, varškės tinginys gardesnis už tradicinį tinginį. O jums? Gardinti varškės tinginį Gardus, lengvai ir greitai pagaminamas desertas - varškės tinginys. Asmeniškai man, varškės tinginys gardesnis už tradicinį tinginį. O jums? Gardinti varškės tinginį galima tiek džiovintais, tiek šviežiais vaisiais, uogomis ar riešutais. Aš varškės tinginį gardinau pistacijomis, džiovintomis spanguolėmis ir razinomis. Tinginį gaminau vakar vakare, nes žinojau, kad šiandien važiuosime pas vaikus. Varškės tinginys visiems labai patiko (man tai didžiausias įvertinimas). (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
320 gramų sausainių ("Gaidelio" tipo)
360 gramų varškės
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų balto šokolado
150 gramų džiovintų uogų (spanguolių ir razinų)
1 sauja pistacijų (lukštentų)
4 šaukštai kondensuoto pieno, saldinto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į dubenį dėti varškę ir sviestą, elektriniu plaktuvu suplakti iki vientisos masės.
2.
Į dubenėlį dėti šokoladą, ištirpinti.
3.
Kondensuotą pieną ir tirpintą šokoladą supilti į dubenį su varškės mase. Išmaišyti.
4.
Į dubenėlį suberti džiovintas uogas, užpilti verdančio vandens ir palikti pastovėti apie 10 minučių, tuomet nupilti vandenį, uogas nusausinti.
5.
Į dubenį su paruošta mase sudėti uogas ir suberti riešutus. Vėl viską gerai išmaišyti.
6.
Sausainius sulaužyti gabaliukais, bet nereikia laužyti labai smulkiai, suberti į dubenį su varškės mase ir sumaišyti.
7.
Formelę ištiesti maistine plėvele ir sudėti paruoštą masę. Uždengti plėvele ir dėti į šaldytuvą visai nakčiai sutvirtėti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital