Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
2 kivių, 1 mango, 250 g gervuogių ar aviečių (galima šaldytų), 250 g raudonųjų serbentų, 3 kiaušinių trynių, 50 g cukraus pudros, vanilės, 2 šaukštų kiaušinių likerio, 0,2 l grietinėlės (35 proc.). Aprašymas Kivius nulupti, perpjauti pusiau, supjaustyti riekelėmis, mangą nulupti, išimti kaulą, supjaustyti riekelėmis. Uogas nuplauti, nuvarvinti (jei šaldytos – tik atitirpinti), keletą uogų, kivio, mango riekelių palikti papuošti. Kiaušinio trynius su cukraus pudra išplakti karštoje vandens vonelėje, sudėti vanilę, supilti likerį. Grietinėlę gerai suplakti, sumaišyti su kremu. Vaisius išdėstyti į 4 desertines vazeles, uždėti kremą, papuošti paliktomis uogomis. Iki patiekiant pastatyti į šaldytuvą |