Vaisiai tešloje

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 39)
Vaisiai tešloje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
1,5 stiklinės pieno
Vaisiai – bananai, obuoliai, persikai, kriaušės ir kiti.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltus persijojame ir sumaišome su cinamonu bei kepimo milteliais. Pieną pašildome ir supilame į sausų ingredientų mišinį. Masę plakame su mikseriu (ji turi gautis grietinės konsistencijos). Vaisius susipjaustome didesniais gabaliukais. Juos suberiame į tešlą ir išmaišome, kad vaisiai apsidengtų ja. Aliejų įkaitiname ir dedame tešlos gabaliukus, tačiau nedėkite visų iš karto, nes jie išvirs vienam gabale. Dėkite po keletą juos vartydami virkite iki šviesiai rudos spalvos. Skanaus.
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital