Obuolius, kriaušes ir persikus nuplaukite, nulupkite, išimkite sėklalizdžius bei kauliukus ir supjaustykite stambesniais gabalėliais.
Nuplaukite braškes.
Puode ištirpinkite sviestą, supilkite į jį cukrų ir maišydami pakaitinkite, bet neužvirkite.
Šiltame piene išmaišytą kakavą supilkite į tą patį puodą ir šįkart maišant užvirinkite.
Kiek pavirinus, dalimis supilkite vandenyje ištirpintą krakmolą, smarkiai išsukite ir dar pakaitinkite.
Nuimkite pasigamintą šokoladą nuo ugnies, į jį merkite vaisius ir braškes, išėmus sudėkite ant sietelio ir padėkite šiltoje vietoje apdžiūti.
Gaunasi skanūs vaisių ir šokolado saldainiukai.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!