Užtepėlė su skumbre ir juodosiomis alyvuogėmis

AUTORIUS:
Edita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 23)
Užtepėlė su skumbre ir juodosiomis alyvuogėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g karštai rūkytos skumbrės
1 saujos juodųjų alyvuogių
5 v.š. graikiškų riešutų aliejaus
8 riekių kvietinės "Virtuvės mitų griovėjų" duonos
Žiupsnelio provanso prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvį reikia atidžiai atskirti nuo kaulų. Tuomet sudėti ją, alyvuoges ir aliejų į smulkintuvą ir sumaišyti iki vientisos masės. Duoną paskrudinti (orkaitėje arba skrudintuvo pagalba) ir ant jos uždėi po kelis šaukštus užtepėlės, pagardinti prieskoniais ir alyvuogėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Edita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital