Užkandinis pyragas su pomidorais

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Užkandinis pyragas su pomidorais
Autorius apie receptą: Puikiai tinka derliaus sezonui, kai dar yra galimybė pasimėgauti sodraus skonio, mėsingais pomidorais ir šviežiomis žolelėmis. Puikiai tinka derliaus sezonui, kai dar yra galimybė pasimėgauti sodraus skonio, mėsingais pomidorais ir šviežiomis žolelėmis. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 vienetai pomidorų
700 gramų sluoksniuotos tešlos
200 gramų varškės
3 vienetai kiaušinių
1 skiltelė česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį baziliko
pagal skonį alyvuogių aliejaus
pagal skonį mairūno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Varškę sumaišyti su 2 kiaušiniais. Pagardinti druska, pipirais, česnaku ir baziliku.
2.
Pomidorus supjaustyti plonais griežinėliais.
3.
Paskirstyti ant skardos sluoksniuotą tešlą. Sudėti varškės masę, paliekant nedidelius kraštus. Sudėti pomidorus ir pabarstyti mairūnu. Apšlakstyti aliejumi.
4.
Likusį kiaušinį išplakti ir aptepti pyrago kraštus.
5.
Kepti iki 220 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min, priklauso nuo tešlos storio.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital