Užkandiniai krepšeliai su silke ir pievagrybiais

AUTORIUS:
Kamilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Užkandiniai krepšeliai su silke ir pievagrybiais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai gardūs ir šventiškai atrodantys užkandukai. Jeigu nerandate pirkti šulinėlių, galite juos drąsiai pakeisti užkandžiams skirtais krepšeliais. Į įdarą taip pat Labai gardūs ir šventiškai atrodantys užkandukai. Jeigu nerandate pirkti šulinėlių, galite juos drąsiai pakeisti užkandžiams skirtais krepšeliais. Į įdarą taip pat tinka įdėti saujelę konservuotų kukurūzų ar įpjaustyti avokado. (...daugiau) Kamilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
1 pakelis sluoksniuotos tešlos šulinėlių (arba užkandžiams skirtų krepšelių)
200 gramų silkių filė (naudojau Viči)
200 gramų marinuotų pievagrybių
1 vienetas svogūnų
šiek tiek pipirų
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sluoksniuotos tešlos šulinėlius atšildyti ir iškepti orkaitėje pagal nurodymus ant pakuotės. Arba galite šulinėlius pasidaryti ir patys, taip kaip juos šiame recepte gamino Andželika.
2.
Silkių file supjaustyti kubeliais. Svogūną smulkiai sukapoti. Marinuotus pievagrybius labai gerai nuvarvinti nuo skysčio ir supjaustyti kubeliais arba riekelėmis.
3.
Dubenyje sumaišyti silkę, svogūną ir pievagrybius. Pagal skonį pagardinti majonezu ir žiupsneliu juodųjų pipirų, išmaišyti.
4.
Šia mišraine įdaryti sluoksniuotos tešlos krepšelius ir gardžiuotis!
RECEPTO DRAUGAS: Viči
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital