Užkandinės picos juostelės su kumpiu ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Picos juostelės lazdelės
Picos juostelės lazdelės
Picos juostelės lazdelės
Picos juostelės lazdelės
Autorius apie receptą: Čia tik dar viena picos pateikimo variacija. Vis kitaip, skanu, patogu valgyti, į kiekvieną lazdelę galima dėti skirtingus įdarus... Čia tik dar viena picos pateikimo variacija. Vis kitaip, skanu, patogu valgyti, į kiekvieną lazdelę galima dėti skirtingus įdarus... Reda, Miss Dish
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
2.5 stiklinės miltų (apytikriai)
1 stiklinė vandens (šilto)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai medaus
7 gramai sausų mielių (arba 21 gr sausų)
1 šaukštelis druskos
Įdarui:
200 gramų pomidorų padažo (naudojau naminį, bet tinka ir pirktinis)
200 gramų rūkytos dešros
150 gramų mocarela sūrio
Aptepimui:
4 šaukštai pieno
šiek tiek džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Į dubenį suberti druską, mieles, supilti medų ir šiltą vandenį, viską išmaišyti. Supilti aliejų, suberti 1 puodelį miltų, maišyti, tada suberti antrą puodelį, vėl išmaišyti. Toliau minkant miltų berti tiek, kad tešla beveik neliptų prie rankų (man užteko dar 2/3 puodelio). Minkyti ~5 min. Dubenio sieneles patepti aliejumi, įdėti tešlą, jos paviršių taip pat patepti aliejumi,uždengti maistine plėvele ir padėti 2 val. pakilti.
2.
Tešlą iškočioti arba ištampyti, supjaustyti ~8 cm pločio juostelėmis. Kiekvienos juostelės vieną pusę per visą ilgį išdėlioti norimu įdaru - aš pirmiausia ištepiau pomidorų padažu, sudėjau eilutę labai plonai pjaustytos dešros ir užbarsčiau tarkuotu mocarelos sūriu ir visą įdarą užgaubti kitu (laisvu) tešlos kraštu.
3.
Visas paruoštas picos juosteles sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą. Ir kiekvieną juostelę atsargiai kelis kart persukti aplink jos ašį. Aš dar patepiau jas pienu ir užbarsčiau džiovintu raudonėliu.
4.
Šauti į orkaitę įkaitintą iki 200 C temperatūros ir kepti ~12-15 minučių.
Redos receptai dar skanesni iš pačios Redos kuriamų indų, kuriais galite pasigrožėti čia.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Greta
2019-10-13 11:26
Super! Dariau sūnaus gimtadieniui, tai greičiau nuo stalo dingęs užkandis - ir tėveliai, ir vaikai valgė pasimėgaudami :) ATSAKYTI
Darius
2019-10-11 18:40
Neskanu ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital