Orkaitėje keptos įdarytos bulvės su kumpeliu

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Orkaitėje keptos įdarytos bulvės su kumpeliu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Nesudėtingai paruošiamos bulvytės su įdaru - joms galima naudoti likusias virtas bulves su lupena ar jų išvirti. Įdaru dalinuosi tokiu, kokiį mėgsta mano šeima, bet čia gausu Nesudėtingai paruošiamos bulvytės su įdaru - joms galima naudoti likusias virtas bulves su lupena ar jų išvirti. Įdaru dalinuosi tokiu, kokiį mėgsta mano šeima, bet čia gausu vietos improvizacijoms - ruoškite kaip skaniausia Jums. Papildomai galima dėti pievagrybių, paprikų, kitų daržovių. Kumpį galima keisti ir kitokia virta ar kepta mėsyte, ar jo visai nedėti. (...daugiau) Agnė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai bulvių (didesnių)
100 gramų karštai rūkyto kiaulienos kumpio (ar kitokios rūkytos, virtos ar keptos mėsytės, nebūtina)
1 vienetas morkų (vidutinio dydžio)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
50 gramų fermentinio sūrio
1 šaukštas aliejaus
2 šaukštai pomidorų padažo
0.5 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves gerai nuplauti ir išvirti su lupena, kol suminkštės, verdu apie 20 - 30 minučių. Palikti atvėsti. Galima naudoti ir bulves be lupenos, tik jas reikės atsargiai išskobti.
2.
Atvėsusias bules perpjauti išilgai pusiau, atsargiai, nepažeidžiant sienelių ir dugno, išskobti šaukšteliu minkštimą. Minkštimą sudėti į atskirą indelį. Sutrinti šakute.
3.
Svogūną smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti.
4.
Keptuvėje įkaitinti aliejų, apkepti svogūną, kol suminkštės, tuomet dėti morką ir kepinti dar apie 5 - 7 minutes, vis pamaišant, kol suminkštės.
5.
Kumpį supjaustyti smulkiais kubeliais, sūrį sutarkuoti.
6.
Kepintas daržoves sumaišyti su bulvių minkštimu, kumpeliu, pomidorų padažu ir sūriu.
7.
Įdaryti bulvių puseles ir sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.
8.
Kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 minučių. Skanaus!
AUTORIUS: Agnė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Skanu
2021-03-16 11:26
Meginau. Na yra pliusu ir minusu.. Pliusai tai kad skanu ir lengva paruosi. Minusai tai kad gavosi sausa gal reiktu idara daryt su kokiu majonezu ar grietine kad bulve visko nesugertu.lietuviskos ypac namines bulves nelabai su lupyna skanu valgyt gal pirktines kur skuryte plonyte tai pasaka. Reiktu nulupta dar pamegynti ir zalia bulve. Seip labai geras receptas ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital