Gaminame įdarą: šiltai pastovėjusi sviestą sutriname su sutarkuotu smulkiai fermentiniu sūriu, įdedame susmulkintą česnaką, susmulkintas prieskonines žoleles.
Paprikas išvalome, išimame sėklas ir vidų prikemšame įdaro.
Į vieną papriką galima prikimšti įdaro be žolelių, į kitą su žolelėmis (visiems bus pagal skonį ir lėkštė įvairiau atrodys).
Įdarytas paprikas dedame į šaldytuvą, kad masė sustingtų.
Išemus supjaustome griežinėliais ir dedame ant duonos ar skrebučių pagal skonį.
Smagu vaišinti taip svečius.
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!