Uždandis „Rudeninės gėlytės“

AUTORIUS:
Alina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Uždandis „Rudeninės gėlytės“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 nedidelių paprikų
200 g sviesto
200 g fermentinio sūrio
4-6 skiltelės česnako
1 žiupsnelis petražolis, krapų ar kitokių patinkančių prieskoninių žolelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gaminame įdarą: šiltai pastovėjusi sviestą sutriname su sutarkuotu smulkiai fermentiniu sūriu, įdedame susmulkintą česnaką, susmulkintas prieskonines žoleles. Paprikas išvalome, išimame sėklas ir vidų prikemšame įdaro. Į vieną papriką galima prikimšti įdaro be žolelių, į kitą su žolelėmis (visiems bus pagal skonį ir lėkštė įvairiau atrodys). Įdarytas paprikas dedame į šaldytuvą, kad masė sustingtų. Išemus supjaustome griežinėliais ir dedame ant duonos ar skrebučių pagal skonį. Smagu vaišinti taip svečius.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!

AUTORIUS: Alina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Loreta
2011-09-20 12:39
Puikus užkandis draugų kompanijai ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital