Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | kopūstų | |
210 gramų | ryžių (nevirtų) | |
2 vienetai | morkų | |
125 mililitrai | pomidorų tyrės (arba konservuotų pomidorų savo sultyse) | |
100 gramų | sojos (sauso sojos faršo arba šaldyto, tada nereiks virti) | |
0.5 vieneto | baltųjų svogūnų | |
2 skiltelės | česnako | |
2 šaukštai | acto | |
1 šaukštelis | provanso žolelių | |
pagal skonį | druskos | |
Padažui: | ||
125 mililitrai | pomidorų tyrės (arba konservuotų pomidorų savo sultyse) | |
1 vienetas | morkų | |
0.5 šaukšto | grietinėlės (sojos) | |
0.5 šaukštelio | provanso žolelių | |
1/4 šaukštelio | česnako miltelių | |
1/4 šaukštelio | svogūno miltelių | |
1/8 šaukštelio | malto kumino | |
Kepimui: | ||
pagal poreikį | alyvuogių aliejaus |