Ukrainietiški lietiniai blynai su varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Ukrainietiški lietiniai blynai su varške
Autorius apie receptą: Jei Ukrainoje šiuo metu gyvenimas tekėtų įprasta vaga, greičiausiai daug kur būtų kepami NALYSNYKY Z SYROM (liet. blyneliai su varške). Ši savaitė prieš Užgavėnes Jei Ukrainoje šiuo metu gyvenimas tekėtų įprasta vaga, greičiausiai daug kur būtų kepami NALYSNYKY Z SYROM (liet. blyneliai su varške). Ši savaitė prieš Užgavėnes Ukrainoje vadinama ne blynų, o sūrio savaitė SYRNY TYZDEN, kurios metu gaminami varenyky (virtiniai) su varške, varškėčiai, blyneliai su varške. Skaniausius blynelius su varške šių metų pradžioje ragavau viešėdama Lvove, šiandien pabandžiau juos atkartoti pagal receptą, kurį radau ukrainietiškų patiekalų knygoje. (...daugiau) Renata, Sezoninė virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
200 mililitrų pieno
200 mililitrų vandens
200 mililitrų miltų
2 vienetai kiaušinių
50 gramų sviesto
1 šaukštas cukraus
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
300 gramų varškės
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštas cukraus
Kepimui:
šiek tiek sviesto (arba aliejaus)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Dubenyje sumaišykite visus lietiniams skirtus ingredientus.
2.
Sausoje keptuvėje nesvylančia danga iškepkite lietinius, apkepdami iš abiejų pusių.
3.
Įdarui varškę ištrinkite su kiaušiniu ir cukrumi.
4.
Iškeptus lietinius įdarykite varškės įdaru.
5.
Įdarytus lietinius apkepkite iš abiejų pusių keptuvėje ant šiek tiek sviesto.
Renata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital