Ukrainietiškas kiaulienos troškinys

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Ukrainietiškas kiaulienos troškinys
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sotus kiaulienos patiekalas, kuris puikiai tiks pietums - puikiai sušildo ir yra labai skanus. Kiauliena tiekiama su morkų, grybų ir pomidorų padaže. Ilgai virtuvėje nereikės Sotus kiaulienos patiekalas, kuris puikiai tiks pietums - puikiai sušildo ir yra labai skanus. Kiauliena tiekiama su morkų, grybų ir pomidorų padaže. Ilgai virtuvėje nereikės sukiotis, tik paruošti ingredientus, šiek tiek apkepti, o tuomet sudėti į puodą ir likusį darbą atiduoti viryklei. (...daugiau) Justina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos mentės
1 litras vandens
1 vienetas morkų (nedidelės arba pagal skonį)
10 vienetų pievagrybių
60 mililitrų grietinės
60 mililitrų pomidorų padažo
6 skiltelės česnako
1 vienetas svogūnų
1 saujelė petražolių
1.5 šaukštelio druskos
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio maltų kmynų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustyti maždaug vieno kąsnio gabaliukais. Pabarstyti druska.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti ant vidutinės kaitros. Sudėti dalį kiaulienos gabaliukų (kad keptų tik vienu sluoksniu) ir kepti apie 7 - 8 minutes iki kol apskrus. Tuomet kiaulieną išimti ir tokiu pat būdu iškepti likusius gabaliukus. Apkeptą kiaulieną sudėti į puodą, kuriame troškinsite.
3.
Svogūną susmulkinti, pievagrybius smulkiai supjaustyti. Morką sutarkuoti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti pievagrybius ir kepti apie 5 minutes, tuomet sudėti svogūną ir morkas, pakepti apie 4 minutes iki kol svogūnas suminkštės.
5.
Česnako skilteles smulkiai sukapoti, suberti į keptuvę, tuomet berti kalendras, kmynus, paprikos miltelius, juoduosius pipirus ir pakepti dar minutę. Įberti miltų ir greitai labai gerai permaišyti. Paruoštą masę sudėti į puodą su kiauliena.
6.
Į dubenį supilti vandenį, dėti pomidorų padažą, grietinę, berti druskos ir gerai išmaišyti, tuomet supilti į puodą su kiauliena ir daržovėmis. Permaišyti ir uždengti dangčiu, tačiau ne visiškai sandariai, o kad liktų tarpelis, padidinti kaitrą iki stiprios iki kol skystis užvirs, permaišyti, o tuomet pamažinti ugnį iki silpnos ir troškinti apie 1.5 valandos arba iki kol, kol kiauliena visiškai suminkštės.
7.
Petražoles pasmulkinti, suberti į puodą, permaišyti ir tiekti.
8.
Labai tinka tiekti su bulvių koše, šviežiomis ar raugintomis daržovėmis, pabarstyti žalumynais.
AUTORIUS: Justina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital