Ukrainietiškas kiaulienos troškinys

AUTORIUS:
Justina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Ukrainietiškas kiaulienos troškinys
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sotus kiaulienos patiekalas, kuris puikiai tiks pietums - puikiai sušildo ir yra labai skanus. Kiauliena tiekiama su morkų, grybų ir pomidorų padaže. Ilgai virtuvėje nereikės Sotus kiaulienos patiekalas, kuris puikiai tiks pietums - puikiai sušildo ir yra labai skanus. Kiauliena tiekiama su morkų, grybų ir pomidorų padaže. Ilgai virtuvėje nereikės sukiotis, tik paruošti ingredientus, šiek tiek apkepti, o tuomet sudėti į puodą ir likusį darbą atiduoti viryklei. (...daugiau) Justina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 kilogramas kiaulienos mentės
1 litras vandens
1 vienetas morkų (nedidelės arba pagal skonį)
10 vienetų pievagrybių
60 mililitrų grietinės
60 mililitrų pomidorų padažo
6 skiltelės česnako
1 vienetas svogūnų
1 saujelė petražolių
1.5 šaukštelio druskos
1 šaukštas kvietinių miltų
1 šaukštelis maltos kalendros
1 šaukštelis rūkytos paprikos miltelių
1 šaukštelis maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio maltų kmynų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaulieną supjaustyti maždaug vieno kąsnio gabaliukais. Pabarstyti druska.
2.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti ant vidutinės kaitros. Sudėti dalį kiaulienos gabaliukų (kad keptų tik vienu sluoksniu) ir kepti apie 7 - 8 minutes iki kol apskrus. Tuomet kiaulieną išimti ir tokiu pat būdu iškepti likusius gabaliukus. Apkeptą kiaulieną sudėti į puodą, kuriame troškinsite.
3.
Svogūną susmulkinti, pievagrybius smulkiai supjaustyti. Morką sutarkuoti.
4.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti. Sudėti pievagrybius ir kepti apie 5 minutes, tuomet sudėti svogūną ir morkas, pakepti apie 4 minutes iki kol svogūnas suminkštės.
5.
Česnako skilteles smulkiai sukapoti, suberti į keptuvę, tuomet berti kalendras, kmynus, paprikos miltelius, juoduosius pipirus ir pakepti dar minutę. Įberti miltų ir greitai labai gerai permaišyti. Paruoštą masę sudėti į puodą su kiauliena.
6.
Į dubenį supilti vandenį, dėti pomidorų padažą, grietinę, berti druskos ir gerai išmaišyti, tuomet supilti į puodą su kiauliena ir daržovėmis. Permaišyti ir uždengti dangčiu, tačiau ne visiškai sandariai, o kad liktų tarpelis, padidinti kaitrą iki stiprios iki kol skystis užvirs, permaišyti, o tuomet pamažinti ugnį iki silpnos ir troškinti apie 1.5 valandos arba iki kol, kol kiauliena visiškai suminkštės.
7.
Petražoles pasmulkinti, suberti į puodą, permaišyti ir tiekti.
8.
Labai tinka tiekti su bulvių koše, šviežiomis ar raugintomis daržovėmis, pabarstyti žalumynais.
Patarimai:
Kviečiu prisidėti prie pagalbos Ukrainai. Tą galime padaryti aukodami organizacijai "Blue Yellow" ir registruodamiesi "Striprūs kartu" priimti ar pavežti bėgančius nuo karo. Mūsų visų vienybė ir pagalba Ukrainai yra nenusakomai svarbi!
AUTORIUS: Justina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Ilona
2022-01-30 20:59
Šiandien gaminau. Laaabai skanus gavosi! Būtinai ateity kartosiu :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital