Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 kg. bulvių;
2 šaukštai krakmolo;
šaukštelis druskos;
100 g. lašinukų;
1 svogūnas;
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves nulupam ir sutarkuojam per bulvinę tarką. Tarkius nusunkiam. Sunkai leidžiam nusistovėti, tada skystį nupilam, o dugne likusį krakmolą sudedam į nuspaustus tarkius. Įdedam dar krakmolo ir gerai išminkome. Darome plokščias bandeles ir dedame virtį į jau užvirusį ir pasūdytą vandenį. Lašinukus ir svogūną susmulkinam ir dedame į keptuvę, kepinam, kol suspirga lašinukai ir pagelsta svogūnas. Bandeles verdam 15 - 20 min. Tiekiam su lašinukų - svogūnų padažu. Gardinam grietine.