Turkiška lęšių sriuba

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Turkiška lęšių sriuba
Autorius apie receptą: Tiems, kas pasiilgo atostogų Turkijoje ir turkiško maisto, tai labai skani sriuba. Tiems, kas pasiilgo atostogų Turkijoje ir turkiško maisto, tai labai skani sriuba. Laura
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 mililitrų lęšių
1 vienetas bulvių
1 vienetas morkų
2 šaukšteliai aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį raudonųjų pipirų (džiovintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką ir bulvę nuskusti, supjaustyti kubeliais.
2.
Į puodą įpilti aliejaus. Dėti pjaustytą morką, bulvę. Tada suberti lęšius, įpilti vandens ir virti.
3.
Išvirus, sutrinti elektriniu trintuvu, berti druskos pagal skonį, džiovintų raudonųjų pipirų.
AUTORIUS: Laura
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital